Hoe begrijp je dat een man een erectie heeft?

Hoe begrijp je dat een man een erectie heeft?

Er zijn veel dingen die in de relatie tussen een man en een vrouw begrepen moeten worden zonder te wachten op een verbale uitleg. Hoe vaak wil een vrouw niet de gebaren en gezichtsuitdrukkingen van een man begrijpen en lezen om sympathie, interesse en verlangen bij hem op te wekken. De personages die de mensen in verrukking brengen zijn niet zo primitief als ze lijken. Lust en seksueel verlangen zijn te lezen in de ogen, uitdrukkingen en bewegingen van mannen, zelfs van een afstand.

Hoe weten we wanneer een man opgewonden is? 

Hoe weten we wanneer een man opgewonden is? 

Uit psychologisch onderzoek is gebleken dat gezichtsuitdrukkingen en gebaren veel belangrijker kunnen zijn dan woorden in de communicatie tussen leden van het andere geslacht. Spraak brengt alleen de over te brengen informatie over, en lichaams- en gezichtsbewegingen onthullen echte gevoelens en toestanden.

Gebaren en gezichtsuitdrukkingen wanneer een persoon door psychologie wordt opgewonden zijn bestudeerd en ingevoerd in een specifiek fysiologisch algoritme. Op verbaal niveau kan men zich beheersen, maar de non-verbale signalen zijn heel moeilijk te verbergen. Als een man opgewonden is, schaamt hij zich misschien om het te laten zien, maar zijn lichaam en gezicht onthullen zijn ware gevoelens:

 1. Seksueel verlangen is af te lezen aan de ogen en gezichtsuitdrukkingen. Bij opwinding verwijden de pupillen van een man zich en richt de blik op het voorwerp van verlangen. Opgetrokken wenkbrauwen, gespleten lippen, een kleine blik op het lichaam, gerichte aandacht op de borst van een vrouw – dit is een geconditioneerd signaal van belangstelling en een duidelijke richting van mannelijke gedachten.
 2. Vermijden van oogcontact en moeite met bewegen drukken ongemak uit en een verlangen om je verlangen te verbergen. Dit gedrag hangt af van hoe iemand zich voelt als hij op het verkeerde moment opgewonden raakt. De gedachten botsen met de mannelijke natuur en veroorzaken onrustige bewegingen.
 3. Onbewust aandacht trekken – gebaren die opwinding veroorzaken. De man trekt zijn buik in, recht zijn rug, doet zijn kraag om of af, trekt zijn manchetten of stropdas recht.
 4. Snelle ademhaling en dorst zijn ook gemeenschappelijke begeleiders van seksuele opwinding. Het is moeilijk te missen dat de ademhalingssnelheid is veranderd, dorst gaat gepaard met doorbloeding en een stijging van de lichaamstemperatuur.

Het is moeilijk voor vrouwen om te begrijpen hoe een man zich voelt als hij opgewonden is. De fysiologie van mannen is zo ingericht dat zij, in tegenstelling tot vrouwen, hun hoge opwinding veel moeilijker kunnen verbergen. En het gaat niet alleen om het bloed dat naar bepaalde delen van het lichaam stroomt. Mannelijke opwinding is intenser en het temperament van de meeste mannen is van nature sterker.

Vrouwen hebben meer tijd nodig om opgewonden te raken, want sterke seks maakt het proces veel sneller en zeer moeilijk te verbergen.

Op het eerste gezicht

Op het eerste gezicht

Als een vrouw de bedoelingen van een man wil begrijpen, moet zij haar intuïtie combineren en hem in de ogen kijken. Als de spiegel van onze ziel kunnen de ogen veel vertellen over hun eigenaar, waaronder het onthullen van de meest geheime verlangens en angsten die hij om een of andere reden verborgen kan hebben.

De liefdevolle ogen van een opgewonden man zullen branden met een vreemd vuur. Daarin kun je het soort gedachten lezen dat een deel van je garderobe mentaal onderdrukt. Dus als een man voor het eerst naar delen van je lichaam kijkt, zoals je borsten, je billen of je lippen, is hij opgewonden. En als hij tegelijkertijd knijpt en zijn lippen likt – een vertoning van menselijk bewustzijn brengt hem in een “staat van oorlog”.

Ten tweede kun je de interesse van de studenten begrijpen als een jongen in de verlegen categorie valt. Een opgewonden man zal verwijde pupillen hebben als een dronkaard. Trouwens, de gewoonte om een datum in de schemering te zetten werd veroorzaakt door dit teken. Zelfs in de tijd van de grotten betekenden gewone studenten dat je holbewoner je geen kwaad toewenste, en sindsdien wordt zo’n mening onbewust door ons geïnterpreteerd als veilig en aantrekkelijk. En als je daar nog dromerige wrok en romantische knipogen aan toevoegt, is hij een man die seks wil en jij er nauwelijks onderuit komt.

Als de man naar wie je kijkt gereserveerd is of als de situatie niet bevorderlijk is voor oprechte gedachten, dan kan proberen weg te kijken of je te concentreren op je eigen handen een spannende spanning opleveren. Het gaat niet om jou, integendeel, een man wil je absoluut, het maakt je alleen ongemakkelijk met de omgeving of de reactie van je omgeving.

Ademhaling is een ander zeker teken van verlangen naar intimiteit. Veelvuldig en met tussenpozen zuchten geeft aan dat de heer op de drempel staat. Ondertussen wordt de ademhaling van de man dieper, alsof hij geen lucht meer krijgt en zijn hart op hol slaat.

Trouwens, als een man duidelijk dorst heeft en vaak en zwaar ademt, is dat een uitstekende combinatie van symbolen om te begrijpen dat een man een vrouw wil. Het kan ook een teken zijn van een hartaanval.

Waarschijnlijk zijn deze twee aspecten – ademhaling en zicht – de enige aspecten die de ware gevoelens van een persoon kunnen weergeven, zij het indirect, zonder gebruik te maken van overdreven metingen. Maar als je nog steeds niet weet of de man je wil, ga je gang.

Vanaf het eerste contact

Vanaf het eerste contact

Let op het gedrag van een man om er zeker van te zijn dat je gedachten kloppen. Een jonge man die geïnteresseerd is in een meisje zal meestal proberen haar te behagen, zelfs in kleine dingen. In de maatschappij, vooral als een van je maten te actief met je probeert te communiceren, zal hij door al zijn blikken laten zien dat je zijn eigendom bent. Je weet of hij je wil door de manier waarop hij om je geeft.

Een geile man zal die persoon laten zien dat hij om je geeft, hij zal bijvoorbeeld een drankje brengen of haar helpen bij een wandeling. En als je een romantisch diner hebt en je kent elkaar al goed, kan hij proberen je alleen op te voeden. Zulke uitingen van bezorgdheid tonen aan dat uw heer zeer ambitieuze plannen heeft voor de rest van de nacht.

Als een man opgewonden genoeg is en probeert te pronken met zijn partner, kan hij per ongeluk haar hand of intiemere lichaamsdelen aanraken, haar haar gladstrijken, in haar ogen kijken als je te dichtbij komt. Wees dus niet verbaasd als een discrete heer je altijd helpt om je jas aan te trekken of uit de auto te stappen. Het is eenvoudig: zulke aandachtsbewegingen zijn een andere manier om het gewenste object aan te raken. Laten we praten.

Je herkent mannen aan de manier waarop ze praten. Ja, ja, niet “wat” maar “hoe”. Als uw intelligente en interessante partner plotseling voor uw ogen onzin begint uit te kramen, bloost, bleek wordt en zich een beetje ongepast gedraagt, kunt u, zodra uw ogen vertrouwd zijn geraakt met uw vorm, uw trots bewaren. Je zult hem waarschijnlijk zo opwinden dat hij niet onder controle te houden is. Inmiddels verwerken de hersenen van een man heel andere informatie en sturen ze signalen naar zijn hoofd.

De kleur van de stem verandert ook bij opwinding. Hij wordt zachter en wordt een beetje hees. Mannen krijgen vaak een droge keel als ze opgewonden zijn en lijken hun stembanden te plukken.

Overigens, als de minnaar een das draagt, kan hij in een moment van grote opwinding onbewust proberen eraan te trekken, alsof hij zijn keel dichtknijpt.

Pure psychologie

Maar hoe kun je begrijpen dat een man je wil als hij uiterlijk onoverwinnelijk is? Er zijn verschillende non-verbale fysieke symptomen van mannelijke opwinding.

 1. Een man probeert er “macho” uit te zien. Hij spant zijn buik aan, recht zijn schouders, volgt zijn houding, in één woord hij probeert er groter, langer en expressiever uit te zien. Dergelijk gedrag is inherent aan de natuur zelf als een erfenis van primaatvoorouders. De paringsspelen van gorilla’s zijn ongeveer hetzelfde: het mannetje probeert te laten zien dat hij de sterkste en meest vruchtbare is, en tegelijkertijd een machtige jager en beschermer van het nageslacht. Hij weet dus hoe hij zich op de borst moet kloppen als hij potentiële concurrenten afschrikt.
 2. Raak het gezicht aan. Op je gezicht. De geile man raakt onbewust zijn gezicht aan: zijn kin, zijn neus of zijn oren. Volgens psychologen onthult de stimulatie van deze gebieden de nervositeit en verborgen auto-erotische trekken van uw heer. Feit is dat de huid van het gezicht bij opwinding uiterst gevoelig wordt: de roker krijgt een hardere klap, degene die diepere slokken drinkt. Bovendien is de aanraking van de eigen lippen een uitstekende tip voor een zielsverwant over de mogelijkheid van zoenen.
 3. fallische symbolen. Als een man een meisje wil, komen de tekenen van dat verlangen over in de omringende objecten. Het glas, het potlood, elk cilindervormig voorwerp dat in uw handen ligt, wordt met zorg behandeld. Het is een zeer nadrukkelijk signaal van opwinding: de man ziet eruit alsof hij zegt: “Hé, ik wil je, raak mijn pik aan!”. Of de mentale streling van je borsten.
 4. Kleren manipuleren. Spelen met de knopen van je overhemd, je das schoonmaken of je jasje uit- en aantrekken laat zien dat de helderziende je al heeft neergeschoten en samen het ontbijt aan het maken is.
 5. De benen zijn breder. Als een man voor je staat of zit met zijn benen gespreid, wil hij je. Ook uit de “Primate Games” serie, spreekt zo’n gebaar van een onbewust verlangen om je zijn waardigheid te tonen.
 6. Vriendschap in het gezicht. Opgetrokken wenkbrauwen, iets gesepareerde lippen en wijde neusgaten maken het gezicht van een man wat zachter en aangenamer, wat automatisch een gevoel van sympathie oproept bij een vrouw. Dergelijke gezichtsuitdrukkingen zijn ook een onbewuste reactie op het verschijnen van het voorwerp van verlangen in het gezichtsveld.

Naakte fysiologie 

Misschien de makkelijkste manier om te zien of een jongen wil dat je naar zijn broek kijkt. Op deze gebieden is de fysiologie helemaal niet geneigd tot vreemdgaan of flirten. De man is opgestaan. Hij is geil en wil seks. Natuurlijk, als er eerst voorwaarden waren. Het is in sommige omstandigheden natuurlijk om zo’n teken van onverholen opwinding op te merken. Bijvoorbeeld, je bent op het naaktstrand, hij draagt een korte broek of je bent in de slaapkamer.

Maar als je een sterk gevoel hebt dat de man je wil, zal een spiektest helpen. Probeer, als bij toeval, hem opzij te drukken of zijn hand vast te houden. Als je voelt dat “daar” alles klaar staat om aan te vallen, kun je het heft in eigen handen nemen en de man pakken terwijl hij heet is.

Resultaten

Dus om samen te vatten. We merken dat mannen worden opgewonden door symptomen:

 • Versnelde ademhaling, wazige ogen, hartkloppingen zijn ongecontroleerde signalen van opwinding. Ze zijn onbewust en fysiologisch.
 • Ogen, stem, aanraking – non-verbale signalen dat je gewenst bent.
 • Gezichtsuitdrukkingen, het aanraken van gezichten, het hanteren van voorwerpen en kleding – psychologie die op reflexief niveau iemands bedoelingen onthult.
 • Fysiologie. Nou, met het laatste punt is alles duidelijk.

Zoals je ziet, is het meestal heel gemakkelijk te begrijpen dat een man je wil volgens de bovenstaande kenmerken. Het belangrijkste is om de informatie correct te kunnen interpreteren en soms dit moeilijke proces zelf te versnellen. Als je zelf klaar bent voor intimiteit, zal het soms niet nutteloos zijn om het initiatief te nemen of gewoon te vragen: “Vind je me sexy?” Om voor eens en altijd de kwestie van mijn eigen aantrekkelijkheid af te sluiten.

About the Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may also like these

X