Waarom is de ochtend erectie verdwenen?

Waarom is de ochtend erectie verdwenen?

Ochtend erecties zijn een soort indicator van welzijn en gezondheid bij mannen. Op oudere leeftijd verdwijnen ze bijna met de tijd, en dat is normaal. Maar in de jeugd zijn ochtend erecties relatief regelmatig.

Oorzaken van de ochtend erectie 

Tijdens een erectie vullen de sponsachtige en spelonkachtige lichamen van de mannelijke geslachtsorganen zich met bloed en zetten ze uit – dit is een natuurlijk proces. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, wijzen ochtend erecties helemaal niet op mannelijke seksuele opwinding. Het gebeurt onwillekeurig en is het resultaat van interne processen.

Seksuele activiteit wordt sterk beïnvloed door de hormoonspiegel. En pas ‘s ochtends, rond 5 uur, bereikt het niveau van testosteron, het belangrijkste mannelijke hormoon, zijn hoogtepunt. Gewoonlijk vult de blaas zich ‘s nachts en ontvangen de zenuwuiteinden een signaal om te plassen – deze reflex veroorzaakt een erectie.

De hersenactiviteit neemt ook toe tijdens de “REM”-slaapfasen, wat de opwinding kan beïnvloeden.

Hoe vaak moet een ochtend erectie optreden?

Hoe vaak moet een ochtend erectie optreden?

De eerste ochtend erectie vindt plaats in de baarmoeder. Ze komen regelmatig voor bij het begin van de puberteit bij tieners en bij jongens onder de 50 jaar. Bij een uitstekende lichamelijke conditie en vrijheid van ziekte blijft de frequentie van de ochtend erecties ongeveer gelijk in de jaren 70, maar dit is een uitzondering.

De ochtend erectie heeft geen vast schema. Er is echter een directe afhankelijkheid van de leeftijd. Het komt vaker voor bij jongere mannen dan bij oudere mannen. Het zal normaal zijn dat de ochtend erecties elke dag voorkomen en meerdere keren per week.

Er is ook een zeldzame aandoening waarbij een erectie ‘s nachts enkele uren kan aanhouden; dit wordt intermitterend nachtelijk priapisme genoemd. Zo’n erectie is erg pijnlijk en gaat niet vanzelf over. Deze situatie wordt als gevaarlijk beschouwd en in een dergelijke situatie moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd, omdat het anders in de toekomst tot erectiestoornissen kan leiden.

Waarom is de ochtend erectie verdwenen?

Er is geen exacte frequentie, maar er is een leeftijdsafhankelijkheid. Het zou normaal zijn dat een ochtend erectie minstens elke dag voorkomt, minstens een paar keer per week. Het komt vaker voor bij jongere mannen dan bij oudere mannen. Het hangt ervan af wanneer je wakker wordt – je hoeft je ochtend erectie niet te vinden, hoewel het soms wel gebeurt. Meestal duurt zo’n ochtend erectie niet lang en gaat hij vanzelf over.

Er is een zeldzame aandoening genaamd intermitterend nachtelijk priapisme. In deze periode duurt een onvrijwillige erectie urenlang, is vrij pijnlijk en gaat niet vanzelf over. Deze aandoening wordt als gevaarlijk beschouwd en moet onmiddellijk worden behandeld als zij zich voordoet, anders kan zij in de toekomst leiden tot erectiestoornissen.

Wat te doen als er geen ochtend erectie is

Wat te doen als er geen ochtend erectie is

Bij jongens ontstaat de eerste onwillekeurige erectie in de baarmoeder. Vanaf de vroege adolescentie worden de ochtend erecties regelmatig. Ze volgen mannen tot ze ongeveer 50 jaar oud zijn. Bij een perfecte lichamelijke conditie en afwezigheid van ziekte blijft de frequentie van onwillekeurige erecties ongeveer gelijk in de jaren 70, maar dit is een uitzondering.

Als de erecties zijn begonnen te verdwijnen als gevolg van de leeftijd, is dit normaal en geen reden tot zorg, maar het is de moeite waard een uroloog te raadplegen – met de leeftijd neemt het risico van prostatitis en oncologie toe, waarvan een van de symptomen het probleem is. van kracht.

Op jonge leeftijd is de afwezigheid van een ochtend erectie gedurende enkele maanden alarmerend. U moet een specialist raadplegen als u geen last heeft van langdurige stress en slaapgebrek. De oorzaak kan hormonaal falen zijn, slechte vasculaire functie.

Zelfs psychologische problemen beïnvloeden de macht. Alleen een deskundige kan vaststellen wat precies de oorzaak is van een erectie en zal u ook vertellen hoe u het probleem kunt behandelen.

Naast het raadplegen van een arts moet u meer rust nemen, meer bewegen en slechte gewoonten uitbannen – dit is soms voldoende om erectieproblemen te genezen.

De ochtend erectie en zijn eigenschappen

 Wanneer het menselijk lichaam in slaap valt, betekent dit niet dat dit complexe mechanisme stopt met werken. Integendeel, men slaapt, maar alle processen werken, evenals de interne organen en systemen die een vol leven in stand houden. Tijdens de slaap, vooral ‘s morgens, worden de belangrijkste processen van de mannelijke genitaliën waargenomen. Er is een toename van de bloedtoevoer naar de penis, waardoor hij sterk en hard wordt. Bovendien worden veranderingen waargenomen op cellulair niveau. Samen met bloed, vitaminen en mineralen, en andere nuttige ingrediënten, komen ze het voortplantingsorgaan binnen. De zuurstofstroom naar de penis wordt gedetecteerd. Zeker, als de ochtend erectie niet optreedt of volledig afwezig is, kunnen dergelijke processen helemaal niet bestaan of te traag verlopen, wat in ieder geval de functie van de interne organen zal beïnvloeden. Waarom zijn er geen erecties in de ochtend, vraag het sterkere geslacht? Er is eigenlijk niets mis met dit probleem als het van tijd tot tijd wordt waargenomen. En de redenen kunnen liggen in de volgende punten: Overmatige activiteit in het seksleven. Conflicten op het werk. Stress, nerveuze spanning. Gebrek aan slaap en rust. De oorzaak van een slechte erectie kan een kortdurende ziekte zijn, die gepaard gaat met koorts en een verhoging van de lichaamstemperatuur.

Factoren die leiden tot een onvoldoende erectie in de ochtend

Voor mannen zijn hun seksuele krachten zeker trots, belang en moed, en zelfs de geringste mislukking kan leiden tot ernstige psychologische problemen waar je niet mee om weet te gaan. Het langdurig uitblijven van een vroege erectie wijst op ernstige fysiologische problemen bij mannen. Natuurlijk is het te vroeg om over impotentie te praten, maar alles spreekt voor zich.

Slechte erectie en gezondheidsproblemen

Inderdaad, wanneer een man zich realiseert dat het verliezen van een erectie in de ochtend geen episode is en hij al lange tijd geen erectie heeft gehad, moet hij zich realiseren dat er tijd wordt verspild. met een probleem. Het erectieproces is een soepel en complex proces en zelfs in de vroege stadia van erectiestoornissen is het heel moeilijk om uit te vinden waarom het gebeurt en welke reden tot deze aandoening heeft geleid. Adviseer daarom aan alle leden van het sterke geslacht die een falen van de intieme gezondheid waarnemen: blijf niet rondhangen, de situatie zal niet vanzelf verbeteren, elke dag wordt erger en erger. En dan moet de vraag gesteld worden, is impotentie behandelbaar? Uit de medische praktijk blijkt dat het het moeilijkst is om de oorzaak van het falen in het mannelijk lichaam te vinden. De behandeling hangt op haar beurt af van de bron en kan er als volgt uitzien: als een man lijdt aan een latente vorm van diabetes die heeft geleid tot erectiestoornissen, worden alle krachten versneld om de onderliggende ziekte te compenseren. Daarnaast wordt symptomatische therapie aanbevolen, zodat een man een volledig intiem leven kan leiden. Als de oorzaak een acute of chronische vorm van prostatitis is, worden in eerste instantie de ontstekingsprocessen van de prostaat behandeld. Na de behandeling zal uw arts manieren aanbevelen om uw ochtend erectie te herstellen. Als de patiënt een hoge bloeddruk heeft, worden hypertensie en andere medicijnen aanbevolen die helpen de bloeddruk te normaliseren en op het gewenste niveau te stabiliseren. Uit deze informatie kan een belangrijke en redelijke conclusie worden getrokken dat als de “boosdoener” van het probleem wordt gevonden en vervolgens door middel van een medicamenteuze behandeling wordt uitgeschakeld, de kans op een succesvolle terugkeer van een ochtend erectie 100% is. In veel situaties is een of andere vorm van geestesziekte de oorzaak van het verlies van een ochtend erectie. En in dit geval zijn er twee mogelijkheden: een man begrijpt zichzelf en binnenkort zal alles eindigen.

Hoe krijg je een ochtend erectie?

Hoe krijg je een ochtend erectie?

In feite is erectiestoornissen of het ontbreken daarvan een ernstig probleem, en helaas is er geen goede optie om de situatie onmiddellijk te verhelpen. Het herstellen van mannelijke kracht, het herstellen van een ochtend erectie is een complex proces dat actie vereist op vele gebieden. Een bezoek aan de dokter is zeker een must. Natuurlijk wil niet iedereen met zo’n gevoelig probleem naar de dokter en over zijn problemen praten. Maar uitgaan is niet de manier om te gaan. Alleen een arts kan de fysiologische problemen van erectiestoornissen verhelpen. Als de oorzaken van erectiestoornissen op het tweede niveau liggen, kunt u aandacht besteden aan de volgende methoden die uw erectie in de ochtend kunnen herstellen: Controleer uw dieet, gooi vet, zout, gefrituurd en gerookt voedsel weg. Beperk de consumptie van zoetwaren – cake, snoep, gebak, enz. Geef slechte gewoontes op, drink alcohol. Als u niet volledig kunt weigeren, probeer dan tenminste uw alcoholgebruik te beperken. Trein. Sport is niet alleen een actieve manier van leven, maar ook een maatregel om de gehele bloedsomloop in het lichaam, inclusief de bekkenorganen, te normaliseren. Een ander punt op de weg terug naar een ochtend erectie is regelmatige seks. Je kunt geen lange pauzes van seks nemen, wat de erectiele functie en de algehele conditie van het mannelijk lichaam negatief beïnvloedt.

Hoe thuis een ochtend erectie te herstellen

Als het gebrek aan ochtend erectie niet wordt veroorzaakt door een ernstige ziekte van interne organen of mentale factoren, moet de man :

  • Drink supplementen die de hormonale achtergrond stabiliseren. Ze bevatten stoffen uit verwerkende planten en organische grondstoffen. Ze verbeteren de werking van het lichaam en normaliseren de biosynthese van geslachtshormonen. Bovendien herstellen supplementen het evenwicht tussen vitaminen, sporenelementen en stofwisseling;
  • Controleer je dieet. Als de erectie ‘s ochtends zwak of helemaal niet is, moet u suikerhoudende, vette voedingsmiddelen, gebak, zonnebloemolie, kant-en-klaarmaaltijden en fastfood uit uw dieet schrappen. Je moet groenten, fruit, vlees, melk en noten eten. Na enkele maanden gezond eten zal iemand zich beter voelen en zijn ochtend “lift” versterken;
  • Versterking. Het is niet nodig het lichaam uit te putten met grote lichamelijke inspanningen. Het is genoeg om te rennen voor het slapen gaan, om ‘s morgens te trainen en om op een kleinere plaats te zitten. Indien mogelijk moet u zich in de sportschool melden en onder toezicht van een trainer trainen.
  • Vermijd stressvolle situaties. Een man die ‘s morgens geen erectie heeft, moet minder communiceren met mensen in conflict en anderen schofferen. Elke ruzie is een stress voor het lichaam, dus niet alleen de ochtend “lift” verdwijnt, maar ook de erectie tijdens de seks;
  • Neem antistollingsmiddelen. De apotheek verkoopt veel goedkope en veilige producten die het bloedvocht verdunnen. Het vergemakkelijkt de doorstroming naar de genitaliën en herstelt de ochtend erectie. Maar ze hebben contra-indicaties, dus u moet antistollingsmiddelen innemen na het lezen van de instructies.

Verwerp slechte gewoonten. Men moet stoppen met het drinken van alcoholische dranken, vooral bier, roken en drugs gebruiken. Als het moeilijk is te stoppen met een slechte gewoonte, moet u alcohol en sigaretten tot een minimum beperken. Bovendien moet je minder koffie drinken, want die is ook gevaarlijk voor het lichaam.

About the Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may also like these

X