Wat te doen aan een zwakke erectie

Wat te doen aan een zwakke erectie

Het ergste dat in het leven van een man kan gebeuren is de afname van erecties en het verlies van kracht. De man begint “op te groeien” met complexen, voelt zich slechter, het gevoel van eigenwaarde neemt af en het zelfvertrouwen is niet noemenswaardig, het is bijna nul. Het is bijzonder moeilijk voor leden van het sterkere geslacht wanneer de andere partij niet beseft dat het niet de lusten van de mannen zelf zijn, maar gezondheidsproblemen. Er is sprake van erectiestoornissen in situaties waarin zelfs intensief strelen door een partner een zwakke erectie oplevert, en het beeld gedurende zes maanden niet verandert. En als er helemaal geen erectie is, moet u onmiddellijk aan de bel trekken en contact opnemen met uw arts. Er zijn vele oorzaken van slechte erecties bij mannen, en dit beeld moet dringend worden gecorrigeerd, dus u moet niet wachten op de diagnose van impotentie. Het is noodzakelijk te begrijpen waarom een erectie slecht kan zijn en wat de redenen zijn die tot deze aandoening hebben geleid. Wat te doen in zo’n situatie en hoe een seksueel leven vorm te geven?

Waarom heb je een slechte erectie?

Waarom heb je een slechte erectie?

Een slechte erectie kan het gevolg zijn van een aandoening van het zenuwstelsel of een teken van ernstige genitale problemen. Alle oorzaken van een slechte erectie kunnen in twee groepen worden verdeeld. De eerste zijn psychologische factoren en de tweede zijn fysiologische factoren. Psychologische oorzaken zijn onder meer stress, chronische vermoeidheid, het failure-to-wait syndroom, depressief syndroom, neurotische stoornissen, enz. Op basis van medische statistieken kan worden gezegd dat het “failure to wait syndrome” niet zeldzaam is, maar heel gewoon in het ritme van het moderne leven. Als een man eenmaal gefaald heeft, zullen alle leden van het sterkere geslacht deze situatie niet snel vergeten, ze zullen er mentaal voortdurend op terugkomen, wat het probleem alleen maar erger maakt. Als een man een begripvolle partner heeft, kan deze aandoening zichzelf oplossen. Het belangrijkste is dat de man in zichzelf gelooft en dat zijn seksleven na verloop van tijd verbetert. In geval van fysiologische problemen is medische correctie noodzakelijk. Een slechte erectie kan optreden in de volgende gevallen: pathologie van het hart- en vaatstelsel. aanwezigheid van diabetes. Verminderde hersen- en ruggenmergfunctie. Hormonale insufficiëntie in het lichaam verwijst meestal naar verschillende endocriene stoornissen. Als je sterke medicijnen gebruikt, komt er geen erectie. Gebrek aan beweging, obesitas, roken en alcoholmisbruik, drugsgebruik. Ziekten van het klierweefsel. In de medische praktijk zijn er gevallen waarin een zwakke erectie wordt vastgesteld als gevolg van een symbiose van psychologische en fysiologische oorzaken.

Dit probleem kan zowel tijdelijk als vrij langdurig zijn:

 • De eerste optie is minder moeilijk te behandelen, en vaak zijn tijdelijke zwakke erecties bij mannen het gevolg van een stressvolle periode in het leven, een emotionele schok of ontstekingsprocessen in de geslachtsorganen. In dergelijke gevallen is het mogelijk de toestand te verbeteren en de ziekte vrij snel te behandelen.
 • Een permanent zwakke erectie is veel ernstiger, wat te doen in zo’n situatie en welke methoden om een slechte erectie te genezen kunnen alleen door een arts worden beantwoord. Zelfmedicatie is in dit geval niet alleen ineffectief, maar verergert ook de situatie. Daarom moet u, om het ontstaan van impotentie en onvruchtbaarheid te voorkomen, beslist deskundige hulp zoeken.

De belangrijkste oorzaken van een slechte erectie

Een slechte erectie is niet alleen een klap voor het ego van een man, het is een probleem met ernstige oorzaken die de algehele gezondheid negatief kunnen beïnvloeden. Deze aandoening kan niet alleen leiden tot een verslechtering van het seksleven, maar ook de psyche negatief beïnvloeden, wat leidt tot ernstige stress en depressie.

Als je een slechte erectie hebt, wat moet je dan doen?

Als je een slechte erectie hebt, wat moet je dan doen?

De eerste stap is het identificeren van de bron van het probleem. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn:

 • Schade aan het zenuwstelsel (verwondingen, neuroses). De opwinding van zo’n plan kan alleen bestaan bij seksuele gemeenschap of het kan je je hele leven achtervolgen.
 • Nauwe ervaringen (onverenigbaarheid, gebrek aan vertrouwen)
 • Langdurige soberheid.
 • Ongezonde levensstijl (alcohol- en drugsmisbruik, slechte voeding, immobiliteit, zwaarlijvigheid).
 • Bijwerkingen van medicijnen.

Een slechte erectie kan worden veroorzaakt door een aantal andere factoren die individueel moeten worden vastgesteld. Heel vaak kunnen zij een complex effect hebben wanneer de ene factor wordt bevestigd door de aanwezigheid van een andere. Onthoud daarom dat als u een slechte erectie heeft, alleen uw arts u kan vertellen wat u moet doen op basis van de resultaten van de diagnose en het overleg met u.

Is het waar dat erectieproblemen op elke leeftijd kunnen voorkomen?

Ja, maar ze komen vaker voor bij mannen boven de 40. Een aandoening waarbij tijdens de geslachtsgemeenschap geen erectie kan worden bereikt of behouden, wordt door artsen erectiestoornissen genoemd. Volgens internationale studies krijgt 16% van de mannen tussen 20 en 75 jaar ermee te maken. Sommige Russische studies tonen aan dat slechts 10% van de mensen van deze leeftijd geen vermogensproblemen heeft. Wat is de oorzaak en wat kan er gedaan worden?

Wat te doen en hoe de erectie te verhogen

Een toename van de erectie is mogelijk en zelfs noodzakelijk. Gelukkig is er in deze tijd een oplossing voor dit probleem. Er zijn verschillende methoden om uw erectie te verbeteren en uw leven weer op de rails te krijgen.

Wat kan worden gedaan om de erectie te verbeteren?

 • Als het probleem tijdelijk is en niet bij elke seksuele ontmoeting optreedt, moet u de factor die het probleem beïnvloedt identificeren en elimineren.
 • Een gezonde levensstijl aannemen, goed eten, stress verminderen, slechte gewoontes afleren.
 • Verbeter de bloedcirculatie door over de penis te wrijven.
 • Leef een actiever leven, doe aan sport, vooral als je een zittend beroep hebt.

Dit zijn gebruikelijke preventieve maatregelen om de erectie te verhogen. In sommige gevallen zijn ze natuurlijk niet voldoende, zodat bepaalde therapeutische maatregelen en medicijnen worden voorgeschreven die de eigenlijke oorzaken van de ziekte aanpakken.

Behandeling van zwakke erecties

De behandeling van een slechte erectie is gebaseerd op verschillende elementen:

 • Over de algemene gezondheid van de patiënt.
 • Over de oorzaak van de ziekte.
 • Over het ontwikkelingsniveau en de diepte van het probleem.

Elk geval is uitsluitend individueel, aangezien er tegelijkertijd verschillende oorzaken van de ziekte kunnen zijn, is een deskundige geïntegreerde aanpak nodig om een erectie effectief te behandelen. Daartoe worden vaak verschillende farmaceutische preparaten met verschillende effecten gebruikt.

Hun invloed richt zich op :

– Verbetering van de bloedtoevoer naar de bekkenorganen.

– Het elimineren van ontstekingen van de genitaliën.

– Verhoogd seksueel verlangen en opwinding.

De behandeling van zwakke erecties kan gebeuren met behulp van speciaal ontworpen geneesmiddelen en met behulp van volksmiddelen en biologische toevoegingen. Men mag echter niet vergeten dat de laatste twee opties als neveneffect worden gebruikt. En de hele behandeling vindt plaats onder toezicht van specialisten.

Is er een manier om het probleem zelf op te lossen? Of rechtstreeks naar de dokter?

Is er een manier om het probleem zelf op te lossen? Of rechtstreeks naar de dokter?

Je kunt het zelf doen, maar niet altijd. De Britse National Health Service raadt bijvoorbeeld aan niet meer dan 112 gram alcohol per week te drinken – en niet alles tegelijk. Het is ook de moeite waard je fiets een tijdje op te geven – als je meer dan drie uur per week fietst. Artsen adviseren ook regelmatige lichaamsbeweging, vooral matige tot krachtige aërobe lichaamsbeweging zoals stevig wandelen, hardlopen en voetbal.

Het is belangrijk een arts te raadplegen als het algemene advies niet helpt of als:

 • Erectieproblemen treden steeds weer op
 • Begeleid door vroegtijdige ejaculatie
 • Komt voor bij aanwezigheid van diabetes, hart- en vaatziekten of chronische nierziekten
 • Bezorgd over andere symptomen geassocieerd met erectiestoornissen

Welke behandeling kan uw arts voorschrijven?

De data zijn afhankelijk van de oorzaken en factoren die hebben geleid tot het ontstaan van erectieproblemen. Als uw erectiestoornis bijvoorbeeld te wijten is aan een hoge bloeddruk, kan uw arts u medicijnen voorstellen om uw bloeddruk te verlagen. Voor chronische stress, angst en depressie kan hij psychotherapie (bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie) en antidepressiva aanbevelen. Daarnaast zijn er een aantal geneesmiddelen die rechtstreeks gericht zijn op de behandeling van erectiestoornissen – fosfodiësterase type 5-remmers. Maar in alle gevallen kan alleen een arts de optimale behandeling voorschrijven.

Zijn er preventieve maatregelen? Misschien meer sport?

Misschien een sportvrouw. Als preventieve maatregel raden artsen aan een gezonde levensstijl te volgen en chronische ziekten te beheersen (zoals die welke een arts voorschrijft voor diabetes of hoge bloeddruk). U moet stoppen met roken, alcohol beperken of helemaal vermijden, van drugs afblijven, lichamelijk actief zijn en zo voorzichtig mogelijk zijn. Het is ook nuttig om uw dieet te herzien en te proberen uw voeding in evenwicht te brengen.

Lees meer over erectiestoornissen, hoe erectieproblemen te behandelen en te voorkomen

Preventieve maatregelen

Als je eenmaal hebt geleerd wat je moet doen als je geen erectie krijgt, moet je preventieve maatregelen bespreken die dergelijke problemen bij mannen in de toekomst zullen voorkomen. Erectiestoornissen kunnen worden voorkomen door enkele basisregels te volgen. Als basis moet je je dieet volgen. Overgewicht is immers een zware belasting voor het hart- en vaatstelsel. Volgens medische statistieken wordt bij zwaarlijvige mannen enkele malen vaker een erectiestoornis vastgesteld dan bij slanke mannen. U moet voedingsmiddelen rijk aan zink en vitamine E in uw dieet opnemen – deze elementen zijn immers essentieel voor een gezond voortplantingssysteem.

Roken heeft een negatief effect op de wanden van de bloedvaten. En iedereen kent de gevaren van alcohol. Ongetwijfeld kan een glas rode wijn of 50 gram goede cognac geen kwaad, maar het belangrijkste is om er geen misbruik van te maken. Preventie omvat de volgende activiteiten: Langdurige slaap en rust.

Chronische vermoeidheid, slaapstoornissen zijn een plaag van de moderne wereld die niet alleen de mannelijke erecties negatief beïnvloeden, maar ook leiden tot meer ernstige lichamelijke aandoeningen. Daarom wordt aanbevolen minstens 8 uur per dag te slapen en te weigeren zeven dagen per week te werken, want gezondheid is duurder. Ongetwijfeld kan een onafhankelijke factor niet worden uitgesloten, maar op conflicten en andere situaties kan verschillend worden gereageerd. De problemen van het leven moeten kalm en positief benaderd worden, en daar helpen yoga, meditatieve technieken en psychotherapie bij. Zorg voor je gezondheid. Sommige mannen gaan pas naar een uroloog als er al een probleem is. En dit is fundamenteel verkeerd. Veel infecties vertonen geen symptomen en hun chronische ontwikkeling kan leiden tot erectiestoornissen. Zoals de praktijk uitwijst, kan seksuele ontevredenheid ook leiden tot slechte erecties bij mannen. Bijvoorbeeld, een man is niet tevreden met de grootte van zijn penis, hij is bang dat zijn partner hem zal uitlachen en hem plezier zal doen. Daardoor overlappen de problemen elkaar en verergert de aandoening naarmate de seksuele activiteit afneemt. Maar in de wereld van vandaag en dit probleem kan worden opgelost, is het voldoende om een topisch geneesmiddel te gebruiken dat niet alleen zorgt voor een sterk en soepel deel tijdens een erectie, maar ook de lengte en dikte ervan vergroot. Helaas is niemand immuun voor problemen in de intieme zone, en erectiestoornissen zijn niet alleen een probleem voor mannen boven de 40, maar ook voor jonge mensen. Maar ongeacht de leeftijd moet het probleem zo snel mogelijk worden opgelost.

About the Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may also like these

X